• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • iMac Pro
    27 inch
    Xeon 10-core 3.0 GHz, 32GB, 1TB SSD
Aanbieding!

iMac Pro
27 inch
Xeon 10-core 3.0 GHz, 32GB, 1TB SSD

Oorspronkelijke prijs was: € 1.999,00.Huidige prijs is: € 1.599,00.

NIEUW IN DOOS (open box artikel)

Je leest het goed: deze voorraad iMacs is gloed-hagel-nieuw en nog niet geactiveerd. Het enige is dat de doos werd geopend om de inhoud te controleren – en daardoor het zegel verbroken. Dit zijn onze zogenaamde ‘open box’-artikelen.

Op voorraad

Allereerst een kleine opmerking: deze partij iMacs Pro waren oorspronkelijk voor de Dubai-markt en hebben dan ook een VAE keyboard in de doos. Een VAE-toetsenbord (VAE keyboard) is speciaal ontworpen voor gebruik in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en heeft een lay-out die voldoet aan de Arabische taalvereisten.

Je zult dus alleen nog een Nederlands keyboard met QWERTY-indeling en een Nederlandse lay-out moeten aanschaffen (zie onderaan deze pagina), of als je blind typt kan je hem ook gewoon in het Nederlands instellen. De originele nieuwprijs was ruim 5000,- dus grijp nu je kans op dit overstock model. We geven je hieronder nog een paar goede redenen.

Deze iMac Pro 27 inch is namelijk een krachtig werkstation, ideaal voor professionals die behoefte hebben aan ongekende prestaties. Hij is uitgerust met een 10-core Intel Xeon W-processor die draait op 3.0 GHz. dat levert deze machine buitengewone rekenkracht voor de meest veeleisende toepassingen, zoals 3D-rendering, videobewerking, en wetenschappelijke simulaties.

Om nog maar niet te spreken over het design: een strak en minimalistisch ontwerp in spacegrey, passend in elke professionele omgeving.

De grafische kaart is een Radeon Pro Vega 56 met 8 GB HBM2-geheugen voor geavanceerde grafische prestaties. Het beeldscherm een Retina 5K display (5120 x 2880 resolutie) met ondersteuning voor miljarden kleuren en een verbluffende helderheid van 500 nits. De aansluitingenzijn vier Thunderbolt 3 (USB-C) poorten, vier USB 3.0 poorten, een SDXC-kaartslot, en een 10 Gigabit Ethernet-poort voor supersnelle netwerken.

Model

iMac Pro

Schermgrootte

27 inch

CPU

Xeon 10-core

Opslag

1TB SSD

Werkgeheugen

32 GB

Grafische kaart

AMD Radeon PRO Vega 56 (8GB)

Andere suggesties…

Heb je een vraag?