• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • iPhone 14 Pro
    Deep Purple
    256GB
Verkocht :(

iPhone 14 Pro
Deep Purple
256GB

Oorspronkelijke prijs was: € 1.149,00.Huidige prijs is: € 849,00.

Zeer mooie iPhone 14 Pro in de kleur Depp Purple. De iPhone ziet er keurig mooi gaaf uit en verkeert in uitstekende conditie. Je krijgt hem inclusief oplaadsnoer en 1 jaar garantie.

Verkocht :(

Alle iPhone 14 Pro-modellen hebben een haptic-touch-compatibel 6,1″ (diagonaal) “Super Retina XDR-display” met ProMotion (2556 x 1179, 460 ppi, vernieuwingsfrequenties van 120 Hz) dat vrijwel de gehele voorkant van het apparaat beslaat.

Het heeft vier camera’s. de voorkant – verscholen in het zwarte pilvormige gat genaamd “Dynamic Island” – is een “TrueDepth” -camera die naast Face ID ook 12 megapixelfoto’s maakt en 4K-video opneemt.

De achterkant bevat een “Pro-camerasysteem”. ” met een 48 megapixel “hoofd” camera, een 12 megapixel “Ultra Wide” camera en een 12 megapixel “telefoto” camera.

Vergeleken met eerdere iPhone-modellen biedt het camerasysteem aan de achterzijde van de iPhone 14 Pro een quad-pixelsensor voor verbeterde opname en details bij weinig licht, een nieuwe “Photonic Engine” voor verbeterde computationele fotografie, een “Actiemodus” voor verbeterde stabiliteit, en een verbeterde “Cinematic mode” met een gesimuleerd diepte-effect bij 4K (30 fps, 24 fps) en “ProRes” codec-compatibiliteit.

De iPhone 14 Pro maakt gebruik van een roestvrijstalen behuizing met platte zijkanten en heeft een glazen voor- en achterkant. De voorkant is voorzien van een “Ceramic Shield” cover voor duurzaamheid en de achterkant heeft een geïntegreerde “MagSafe” magnetische oplaad aansluiting.

Hij is spat-, water- en stofbestendig volgens de IP68-norm (maximale diepte van 6 meter tot 30 minuten).

Intern wordt de iPhone 14 Pro aangedreven door een 3,5 GHz “Apple A16 Bionic”-processor met zes kernen (twee prestatie-cores en vier efficiëntie-cores), evenals een 5-core GPU en een 16-core Neural Engine.. Het ondersteunt ook 802.11ax Wi-Fi 6 met 2×2 MIMO, 5G draadloos, Bluetooth 5.3, Ultra Wideband “voor ruimtelijk inzicht”, NFC voor Apple Pay, “Express Cards met gangreserve” voor compatibele vervoerssystemen, Crash Detection, Emergency SOS, en ondersteuning voor zowel dubbele eSIM’s als een enkele hardware nano-simkaart.

Model

iPhone 14 Pro

Opslag

256GB

Kleur

Deep Purple

Batterijconditie

87%

Heb je een vraag?