€ 0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Macbook reparatie

Bij de reparatie van jouw Macbook gebruiken wij uitsluitend originele Apple-onderdelen. Die halen wij uit opgekochte defecte modellen. En bij gebrek aan onderdelen bestellen wij rechtstreeks bij Apple zelf.

Zo blijft jouw Macbook altijd 100% origineel
en maximaal presteren!

    100% recycled

    100% refurbished

    100% origineel

Macbook repareren
of liever inruilen?

Je kan je oude Macbook ook inruilen, dan hergebruiken wij de bruikbare onderdelen. Je mag dan kiezen uit cash of korting op een van de producten van deze site.

Macbook repareren? Dat doen we elke dag!

Wij hebben inmiddels heel wat jaartjes ervaring in het repareren van macbooks. Of je nu wil dat we jouw Macbook Air repareren - waar je altijd zo lekker mee in bed ligt, of juist die dikke Macbook Pro voor zakelijk gebruik, dat maakt ons niet uit.

Als je dat wil, maken we eerst een volledige back-up van je data – die wij trouwens na de reparatie ook weer volledig vernietigen. Dat geeft jou in elk geval de mogelijkheid om – mocht reparatie niet meer mogelijk zijn - je kostbare werk weer op een andere MacBook te installeren.

Waar kan je zoal bij ons voor terecht?

Macbook Scherm repareren

Als het scherm van jouw MacBook beschadigd is door bijvoorbeeld een val of een stoot, kunnen we dat vrij eenvoudig voor je repareren. Dit betekent dat we het glazen scherm vervangen. Of juist het achterliggende LCD-scherm - of beide. Dat is afhankelijk van de ernst van de schade, maar in alle gevallen kunnen wij het voor je oplossen.

Macbook toetsenbord reparatie

Als de toetsen op het toetsenbord van je MacBook niet meer goed werken, dan kan dat komen door vuil, vocht of slijtage. Daarom zullen we eerst kijken wat de oorzaak is en of we het kunnen verhelpen met een eenvoudige reiniging. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen we het toetsenbord voor je repareren of vervangen.

Macbook Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan de batterij van een MacBook verslechteren en minder lang meegaan. Super-irritant natuurlijk als ie steeds sneller leegloopt. Maar in dat geval doet een nieuwe batterij wonderen. Door de batterij te vervangen voor een nieuwe, zal je niet alleen weer stukken mobieler zijn, het zal ook de levensduur van je laptop enorm verlengen.

Harde schijf of SSD-upgrades

Lastig als je steeds weer tegen de grenzen van de opslagruimte van je MacBook aanloopt. Als de capaciteit van harde schijf onvoldoende is of defect raakt, kunnen wij deze vervangen door een grotere en vooral snellere SSD-opslagunit.

Macbook moederbord reparatie

Als jouw MacBook problemen heeft met  opstarten, steeds weer vastloopt of andere hardwareproblemen heeft, dan kan dit worden veroorzaakt door defecten op het logic board of moederbord. In sommige gevallen moeten dan specifieke componenten op het moederbord worden gerepareerd of vervangen. Geen probleem voor ons!

Poort reparatie

Als de USB-poorten, Thunderbolt-poorten, koptelefoonaansluiting of andere poorten van de MacBook niet goed werken, kunnen wij deze gewoon repareren of vervangen.

Macbook ventilator problemen

Als de ventilatoren van jouw MacBook enorm lawaai maken, niet meer goed draaien of oververhitting veroorzaken, kunnen wij die voor je reinigen, repareren of gewoon vervangen.

Software problemen

Sommige problemen met de MacBook kunnen worden veroorzaakt door fouten in de software of malware. In dat geval kan een her-installatie van het besturingssysteem, het bijwerken van de software of het verwijderen van malware het probleem oplossen. Ook daar kunnen we je bij helpen.

Macbook reparatie waterschade

Een kop koffie is snel gemorst, maar vocht- of waterschade kan een breed scala aan problemen veroorzaken. Variërend van kleine storingen tot ernstige schade aan de hardware van je MacBook.
Maar in veel gevallen is het allemaal gewoon te repareren.

Natuurlijk is er altijd een punt waarop je de beslissing moet nemen of je vertrouwde Macbook het allemaal nog wel waard is, maar ook dan kunnen we je uiteraard prima helpen met vervanging en het overzetten van alle belangrijke data.

Macbook reparatie 

ophaal-service

Geen tijd of zin om naar de winkel te komen? Dan komen wij toch naar jou! Neem contact met ons op, dan komen we jouw device bij je thuis ophalen.

Gratis binnen een straal van 5 KM

Apple APK

Heb je jouw Apple ooit bij ons gekocht? Speciaal voor onze klanten hebben wij de GRATIS APK.

  • Daarbij ontstoffen wij de binnenkant van je device,
  • checken alle onderdelen op functionaliteit (zoals de trackpad),
  • beoordelen de snelheid van het apparaat
  • controleren de accu
  • en updaten alle software.

Daarnaast krijg je een vrijblijvend advies m.b.t. verbeterpunten, reparatie en inruilwaarde.


Heb je een vraag?