Open Box Apple Deals

Geopende verpakking, maar gloednieuw!

+1 jaar garantie


Wat is een Open Box Apple Deal?  

Zoals de naam aangeeft gaat het hier om Apple-producten waarvan de doos al is opengemaakt. Dat komt bijvoorbeeld doordat een partij bij een douanecontrole wordt geopend. Daarnaast worden in de huidige online e-commerce wereld ook enorme hoeveelheden producten geretourneerd. Deze worden teruggestuurd omdat de klant het product toch niet wil, er een fout in de bestelling is geslopen of dat het product gewoon niet voldoet aan de verwachtingen.

Kenmerken van onze Open Box Apple Deals 

De originele verpakking van het product is dus geopend, maar het product zelf is altijd nieuw en ongebruikt. Het kan voorkomen dat het device kort in gebruik is geweest, maar in dat geval is deze dus niet meer nieuw en zullen we dat  altijd in de advertentie vermelden. Onze Open box-producten worden uiteraard 100% compleet verkocht - dus inclusief alle originele accessoires. Soms vallen onze deals zelfs nog onder de oorspronkelijke Apple fabrieksgarantie (Apple Limited Warranty).

Wat zijn de voordelen van Open Box? 

Een van de grootste voordelen is de prijs. Je koopt een hoogwaardig Apple device voor een fractie van de kosten. Daardoor is het een aantrekkelijke optie als je op zoek bent naar een goede deal. Onze Open Box artikelen zijn ook gewoon gloednieuw, wat betekent dat je veel waarde voor je geld krijgt. Maar wist je dat het kopen van Open Box Apple-producten ook heel milieuvriendelijk is. Het draagt bij aan duurzaamheid doordat deze producten toch nog worden gebruikt en niet voortijdig als afval eindigen.

Zijn er nadelen?

Jazeker, de beperkte beschikbaarheid! Soms hebben we een hele partij van dezelfde Apple-modellen, maar meestal maar een enkel exemplaar. En omdat we  afhankelijk zijn van retourneringen, kan de beschikbaarheid variëren en kan het moeilijk zijn om precies het gewenste product te vinden.

Maak je je toch nog zorgen over gebreken? 

Dat hoeft echt niet. Wij controleren altijd alle producten - de doos is tenslotte toch al open :P. En mocht een device met verborgen gebreken er tussendoor schieten, dan mag je het product natuurlijk altijd omruilen of je krijgt gewoon je geld terug. En uiteraard krijg je altijd 1 jaar garantie van ons.

Kom naar onze winkel

Wil je jouw toekomstige Apple device eerst even zien, voelen en uitproberen? Kom dan naar onze winkel. Je vindt ons in de Utrechtse Wittevrouwen-buurt: Biltstraat 67

Macbook verkopen of inruilen?

Ruil je oude macbook in op een van de producten van deze site.

Blijf op de hoogte

..en volg ons op INSTA. Daar laten we je regelmatig onze nieuwste aanwinsten zien.


Heb je een vraag?