• Home
 • /
 • Shop
 • /
 • Apple Thunderbolt Display
  Extern scherm 27 inch
  voor Mac Mini (of iMac/MacBook)
Aanbieding!

Apple Thunderbolt Display
Extern scherm 27 inch
voor Mac Mini (of iMac/MacBook)

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 350,00.

Prachtig Apple Thunderbolt Display, ziet er nog keurig uit, hooguit wat lichte gebruikerssporen in de vorm van krasjes. Het display zelf licht mooi op en pixels zijn ook nog mooi intact.

Het Apple Thunderbolt Display is een extern beeldscherm. Het kwam in juli 2011 op de markt en is tot juli 2016 geproduceerd.

Het is ontworpen als een high-resolution scherm voor een Mac-desktop; bijv. een Mac Mini of een Trashcan.  Je kan deze eenvoudig via een Thunderbolt-kabel met elkaar verbinden.

Dit scherm kan echter ook heel goed dienst doen als tweede scherm naast je iMac, of als groot scherm om je MacBook aan te verbinden.

Het biedt verschillende functies, waaronder:

 1. Beeldkwaliteit: Het Thunderbolt Display bood een hoge resolutie en helderheid, waardoor gebruikers een scherpe en duidelijke weergave kregen van hun inhoud.
 2. Thunderbolt-poorten: Het scherm bevat Thunderbolt-poorten die het mogelijk maken om andere Thunderbolt-apparaten, zoals externe harde schijven of videocamera’s, direct aan te sluiten op het display, waardoor een eenvoudige uitbreiding van de Mac-verbindingen mogelijk is.
 3. Facetime HD-camera: Het Thunderbolt Display is voorzien van een ingebouwde FaceTime HD-camera, waardoor gebruikers videoconferenties kunnen voeren met een hoge resolutie.
 4. Geluidssysteem: Het display heeft ingebouwde stereoluidsprekers en een microfoon, waardoor het ook kan dienen als een audio-uitvoer- en invoerapparaat.
 5. MagSafe-connector: Het scherm heeft ook een MagSafe-connector, waarmee gebruikers hun MacBook konden opladen terwijl ze deze op het display aansluiten.

Het Thunderbolt Display is opgevolgd door de Pro Display XDR, die nog meer geavanceerde functies biedt en is uitgebracht als aanvulling op de nieuwste Mac-computers.

Heb je een vraag?